İŞBAŞI GÖZLEM DUYURUSU

29.04.2024 31

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Akredite Kuruluşlar için Okul Eğitimi Personel Hareketliliği (KA121-SCH) Erasmus+ Akreditasyonu Faaliyeti kapsamında 2023 yılı teklif çağrısı döneminde desteklenmeye hak kazanan 2023-1-TR01-KA121-SCH-000165968 proje numaralı Okul Eğitim Akreditasyonu Erasmus Projesi kapsamında yapılacak faaliyetlere katılımcı öğretmen seçimi yapılacaktır.

Proje hareketlilik tarihleri değişebilir. Değiştiği takdirde Okul Yönetimince bilgi verilecektir.Son Başvuru Tarihi: 05.05.2024.

Hollanda 1 HAFTA İŞBAŞI GÖZLEM 1 ÖĞRETMEN ( 8 Haziran – 14 Haziran)

Başvuru formu aşağıda sunulmuştur.

2023-1-TR01-KA121-SCH-000165968 OKUL EĞİTİM AKREDİTE PROJESİ

ÖĞRETMEN SEÇİM KRİTERLERİ

1-Adınız-Soyadınız

2-T.C.Numaranız

3-Ceptelefonunuz

4-E-postanız

5-Görev yaptığınızokulunadı :

6-Branşınız :

7-Öğretmenliktekihizmetyılınız:

9- Hangi hareketlilik türü için başvuru yapıyorsunuz? (Yalnız biriiçinbaşvuruyapabilirsiniz.

İşbaşı Gözlem

Kurs/Eğitim

Öğrenci Grubu Refakatçi

Erasmus+OkulEğitimiAkreditasyonkapsamındayapılacakhareketlilikiçinmotivasyonunuzve beklentileriniznedir?

Katılımcı Seçim Kriterleri ve Puanlama Sistemi

Sürdürülebilirlik, Uluslararasılaşma ve Dijitaleşme

ilgili alanlarına göre alanlar seçilecek

1. Eğitimsel ve Profesyonel Geçmiş (10 Puan):

İlgili alanlardaki deneyim ve projeler.

2. Motivasyon ve Taahhüt (10 Puan):

Proje hedeflerine katkı sağlama motivasyonu (seçilen alanda nasıl bir gelişim ve hem kişisel hem de kurumunuzn günlük çalışmaklarına ne tür katkı sağlayacağınız düşünüyorsunuz) ve projede yer alma isteğinizi açıklayın.

3. Takım Çalışması ve İletişim Becerileri (10 Puan):

İşbirliği ve etkili iletişim becerileri.

4. Dijital Yeterlilik (10 Puan):

Dijital araçları ve platformları kullanma becerisi.

5. Dil Yeterliliği (10 Puan):

İngilizce, Felemenkçe veya Fransızca ‘da en az B1 düzeyinde dil yeterliliği.

6. Erasmus Kapsamında Yurtdışı Deneyimi ( Ekstra 10 Puan):

Erasmus+ kapsamında en az bir dönem yurt dışı eğitim veya en az 6 ay yurt dışında yaşama deneyimi.

7. Öğretmenliğe atamaya kaynaklık eden lisansöğrenimi haricinde bir tezsiz yada tezli  yüksek lisans programıbitirdiniz mi? (Diploma ya da mezuniyet belgesiniekleyiniz.)(5Puan)

Evet (5 Puan)          Hayır

8. Katıldığınız veya yürüttüğünüz eTwinningprojesayısınedir?(Belgelendiriniz.)(3Puan)

Yok(0P)       1-3arası(2P)      4 ve üzeri(3P)

9. eTwinning Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketiniz var mı?(Belgelendiriniz.)(2Puan)

Evet (2P)        Hayır(0P)

10. Erasmus+ Projesi kapsamında gerçekleştirilen birprojede yürütücü olarak görev aldınız mı mu? (Belgelendiriniz.) (10Puan)

Evet (10P)       Hayır(0P)

1. 11.  Ulusal veya uluslararası hakemli dergilerdeyayınlanmış makale sayısı nedir? (Belgelendiriniz.) (6Puan)

1    adet(3P)

2    adet ve üzeri (6P)

1. 12.  Yazdığınız ya da görev aldığınız kitap veya kitapbölümü, dergi veya e-dergi bölümü var mı?(Belgelendiriniz.)(4Puan)

Evet (4P)

Hayır(0P)

1. 13.  Herhangi bir hizmetiçi eğitimde eğitmen olarakgörevaldınızmı?(Belgelendiriniz.) (6Puan)

Evet (6P)

Hayır(0P)

1. 14.      TÜBİTAK Projelerinde yürütücü olarak görev aldınız mı?() (5Puan)

Evet(5P)
Hayır(0P)

1. 15.  Hangi TÜBİTAK Projelerinde görev aldınız?(Danışman, Katılımcı vb.) (Birden fazlaişaretleyebilirsiniz.) (Belgelendiriniz.) (Tek seçim yaparak en yüksek puan alınanı seçiniz).

(2-4 Puan)

2204  Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması(2P)

4004-Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları(4P)

4006-Bilim Fuarları(2P)

4007-Bilim Şenlikleri Programı Atölye Lideri(4P)

1. 16.  Teknofest Projelerinde görev aldınız?(Danışman)  (Belgelendiriniz.) (5 Puan)

Evet(5P)          Hayır(0P)

Not:

1. Öğretmen seçimi, Ulusal Ajans tarafından ilimize verilen kontenjan dahilinde yukarıdaki puanlama sonucuna göre yüksek puandan başlamak kaydıyla puan üstünlüğüne göre yapılacaktır.
  2. Puan eşitliği durumunda kura çekilecektir.
  3. Konsorsiyum üyesi okullarda görev yapan yönetici ve öğretmenlerin tamamı başvuru hakkına sahiptir.
  4. Geçici olarak bu okullarda görev yapanlar görevlendirmeye esas Oluru eklemeleri gerekmektedir.